Кадър Б.Борисов ФБ В характерния си стил на говорене и управление Борисов

...
Кадър Б.Борисов ФБ В характерния си стил на говорене и управление Борисов
Коментари Харесай

Борисов: Тъжен ден е днес и съвпада с национално предателство. Искат диктатура

Кадър Б.Борисов ФБ 

В присъщия си жанр на говорене и управление Борисов продължава да ръси бисери.

Днес ГЕРБ дружно с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи блокираха работата на Народното събрание. 

" Тъжен ден е през днешния ден и съответствува с национално изменничество. За една шепа парички тези хора са предали Господа, а тези предадоха фантазиите, упованията на доста хора. Всичко сме създали, само че не им стига, желаят тирания, безусловно болшинство, само че няма да го реализиран. Но ще ни вкарат в извънредно тежка политическа рецесия. Това съобщи на брифинг на Министерски съвет, който се излъчва онлайн във Facebook премиерът в оставка Бойко Борисов, съобщи " България он ер ".

И добави, че и при последващи избори няма да се получат разговори.

" По този метод, по който се насъскваме всички партии и на идващите избори няма да се седне да се приказва. Всички са от едно свърталище – Таня, Мая и така нататък ", сподели още Борисов.

Обичай врага си, е казано в Библията, цитира Борисов.

" Поредните им неистини към този момент станаха факт. Никой не предложи проект, всички се вторачиха да услугват на Радев, да му трансформират кодексите ”, сподели Борисов.

Премиерът в оставка връчи Плана за възобновяване на Томислав Дончев, написа БГНЕС.

" Благодаря на министрите, че сте толкоз виновни и тъй като имаме плана за Национален проект за възобновяване, видяхме, че други проекти няма. Възложихме на Дончев да стартира консултациите със службите на Европейска комисия с оглед окончателното изпращане на плана по точка 1 в сходство с условията на Регламент 24 ", добави Борисов.

Предстои Планът да бъде утвърден от Европейска комисия и от съвета.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР